Billiga Utemöbler

Det är inte ovanligt att utemöbler, balkongmöbler och andra typer av trädgårdsmöbler säljs ut väldigt billigt. Det är givetvis absolut vanligast att hitta bra erbjudanden på utemöbler i slutet på sommaren och under hösten, men det går faktiskt att hitta riktigt bra och prisvärda utemöbler året runt.

Då och då ersätts tidigare modeller av trädgårdsmöbler med en ny serie och då faller ofta priserna något på den äldre modellen tills den hunnit fasas ut. Det kan i princip hända när som men många tillverkare av utemöbler försöker få in sina nya produkter lagom till säsongstart. Det innebär i sin tur att det inte är ovanligt att hitta kampanjprodukter i början på våren.

Även om den stora rean på utemöbler sker under sensommaren så finns det även billiga och bra utemöbler som säljs året runt. Ofta är de tillverkare utomlands och sedan importerande till Sverige för att dra ner priserna. Du får inget känt märke på utemöblerna men de kan fortfarande hålla väldigt hög kvalitet till en bråkdel av priset.

Konstrotting har dragit ner priserna på utemöbler en hel del så om du kan tänka dig en matgrupp i konstrotting eller en soffgrupp i det så finns det ofta relativt billiga och bra serier att köpa. Det är inte ovanligt att det även mitt under högsäsong går att få loungemöbler i form av en 2-sits soffa, 2 fåtöljer och ett soffbord i konstrotting för runt 2500-3000 kronor. Det är väldigt prisvärt om du har en liten hörna, stor balkong eller en annan plats där du önskar att kunna slå dig ner.

Vad som är billigt är också en subjektiv åsikt som ofta präglas av ekonomin i hushållet och man förväntar sig få. Man kan också se på det som så att en påkostad möbelgrupp för 20 000 kronor som sänks 50% är billigt. Även om det finns andra alternativ som har ännu lägre pris så är det fortfarande billigt relativt det ordinarie priset.

Många av de butiker vi listar har ett väldigt bra utbud av trädgårdsmöbler och utemöbler. Där finns ofta något för alla även om du är på jakt efter det är riktiga kapet som ger mest för pengarna.