Köp Utemöbler Online

Köpa möbler på Internet blir allt mer populärt. Vanliga butiker tar ofta ut en ganska stor vinst per möbel medan e-butikerna på Internet har möjligheten att prispressa betydligt bättre. Detta gör att du som konsument kan få tag i utemöbler och annan inredning till ett bättre pris.

Att handla online har också fördelen att du får tillgång till ett bredare utbud. Detta gör att du kan få tag i exakt den typ av möbel du var ute efter och slipper känna känslan att kanske någon i din bekantskap gjort detsamma.

På följande hemsidor hittar du utemöbler och allt du kan tänkas behöva för trädgården:

Tänk på detta innan du köper online

Att handla på Internet är ofta både enkelt och bekvämt. Nackdelen skulle kunna vara att fraktkostnaden skrämmer många. Detta har dock blivit mycket bättre och många e-butiker som säljer möbler satsar på låga fraktkostnader och hemleverans. Många har t.o.m. börjat erbjuda fri hemleverans vilket helt plötsligt gör e-handel av möbler ännu mer intressant då du slipper momentet att hyra släp och köra hem möbeln själv i vanliga fall.

För att skydda dig som konsument så bör du undvika förskottsbetalning. Detta gäller främst om du gör en vanlig banköverföring till deras bankgiro/bankkonto. Om du har ett VISA-kort som är direktkopplat till ditt bankkonto och där du inte handlar på kredit så gäller även denna regel för att vara helt 100% säker (även om VISA-kortet är bättre än vanlig banköverföring). Anledning är att om ett bolag går i konkurs och du redan betalt för något du ännu inte hunnit få så är du som privatperson sist på listan hos konkursförvaltaren.

Genom att handla med kreditkort, faktura eller postförskott så säkerställer du att du faktiskt får varan eller pengarna tillbaka. Postförskott betalar du först vid leverans, faktura i efterhand och kreditbolaget har ansvaret mot dig som konsument vilket betyder att de måste se till att du fått varan eller så får de återbetala pengarna.