Dynlådor

Dynlåda i KonstrottingDynlådor löser det där praktiska problemet som många har med var man ska förvara dynor till utemöbler. Dynlådorna skyddar din dynor mot vädret så att de inte blir blöta eller slits onödigt mycket av vind och sol. När du väl behöver dem öppnar du enkelt dynlådan och tar ut dina dynor.

Dynlådor finns tillverkade i flera olika material och de billigaste varianterna brukar vanligtvis vara gjorda i plast. Nackdelen med plast är dock att de kanske inte håller så bra och ser inte så estetiskt snyggt ut i en trädgård.

Dynlådor i trä, konstrotting eller t.o.m. riktig rotting är därför absolut vanligast och mest populära. De är snygga och smälter lätt in i miljön då du kan matcha dina övriga utemöbler.

En bra dynlåda är inte bara snygg och tålig, men är även praktisk då de ofta går att använda som bänkar för att till närheten av matbordet ställa serveringsfat m.m. för att avlasta så inte allting står på matbordet. Om grillen står i närheten kan den även hjälpa till att avlasta de annars små förvaringsytorna som finns på grillar.