Hängmattor

En hängmatta i trädgården eller på balkongen är den perfekta utemöbeln för avkoppling. De fungerar bra som solstol på dagen eller som en bekväm säng i skuggan tillsammans med musik eller en bok.

Den klassiska hängmattan från förr som man binder mellan två träd finns givetvis kvar. Däremot är det mycket vanligare idag att en sängmatta har en medföljande ställning i stål så du kan flytta den och ändra vinkel efter dina egna behov.

Det finns även hängmattor för flera personer, i en mängd olika färger och stilar. En bra hängmatta kan ofta vara mycket bekvämare och bättre än en solstol.

Köp hängmatta online

Hängmattor finns att köpa på de flesta e-butiker som är inriktade på att sälja möbler för uteplatser, trädgårdar och balkonger. Fatboys variant är t.ex. väldigt vanlig. Ta en titt på återförsäljarnas utbud för att se om där är något för dig.

Fatboy Headdemock

fatboy-headdemock-hängmattaDenna fantastiska hängmatta är den mest populära i Sverige. Den är tillverkad i bra och starka material som gör att den håller länge och hängmattan finns tillgänglig i ett 10-tal färger.

Fatboy Headdemock är väldigt stor och är hela 280 cm lång och 140 cm bred vilket enkelt gör att fler än en person kan dela hängmattan samtidigt. Headdemock tar fram det där som hängmattor ska göra, vilket är känslan av det är underbart skönt att inte göra någonting alls – att bara koppla av.

Så länge den totala vikten är under 150kg så kan upp till tre personer njuta och koppla i Headdemock. Hängmattan levereras med en snygg weekendbag som gör det enkelt att montera ner och ta med sig hängmattan till sommarstugan eller på semestern.

Hängmattan finns att köpa från butikerna vi listar ovan.