Möbelgrupper

Möbelgrupper för trädgården kan göra hemmet till en underbar plats under sommaren. Oavsett om du har en liten balkong eller en stor trädgård till sommarstugan så kan rätt utemöbler verkligen lyfta stämningen och göra det till en ännu mer trivsam plats.

Som hela möbelgrupper räknas både loungemöbler, soffgrupper och matbord med stolar. Egentligen räknas alla färdiga sett som består av flera delar som en möbelgrupp så i vissa fall kan det även innebära andra typer av möbler.

Det finns möbelgrupper i en mängd olika storlekar att få tag på och kan du tänka dig att köpa möbler från svenska Internetbutiker så ökar utbudet markant. Det gör det lättare för dig att hitta en möbelgrupp i rätt storlek, utförande och design.

Köp möbelgrupper för trädgården online

De flesta e-butiker som säljer utemöbler säljer även hela möbelgrupper och serier. Titta på de butiker som vi listar här för att se deras utbud.

Soffgrupper för trädgården och balkongen

soffgrupp i rottingAtt hitta rätt soffgrupp för trädgården är inte så lätt som man kan tro. Inomhus begränsas man oftast av ytan men det är mindre vanligt i trädgården. Där ska den istället passa in i omgivningen och har rätt antal platser med en snygg design. Sen får den gärna inte kosta hur mycket som helst.

Det har blivit väldigt populärt med utemöbler i rotting och konstrotting. När det kommer till soffor och soffgrupper finns det mycket att välja mellan. Möbelbutikerna ovan har ett bra utbud av detta så du bör kunna hitta den typ av soffgrupp du önskar.

Idag är det inte ovanligt att balkonger är lite större och det ger möjligheten att placera en soffgrupp på balkongen. Även en stor balkong kan dock ha problem att få in en stor soffgrupp. Var noga med att ta måtten så dina utemöbler faktiskt får plats.

Matbord och stolar till uteplatsen

Caféset i konstrotting

Matbord för uteplatsen finns i flera olika storlekar och utföranden. Det finns klassiska matbord i trä med stora fåtöljer till, små cafégrupper med 2-4 stolar och en mängd andra olika möbelgrupper.

Konstrotting och rotting har blivit väldigt populärt och så även i matbord och stolar. Det finns flera olika varianter att välja mellan men ta en titt på butikerna ovan och deras utbud av trädgårdsmöbler så ska du säkert hitta vad du söker.

Möbelgrupper i konstrotting

Det har blivit väldigt populärt med soffgrupper i konstrotting och det med all rätt. Konstrotting är gjort av plast som är behandlade på ytan för att se naturliga ut. Konstrotting är väldigt tåligt och slits långsamt av både bra och dåligt väder. Just detta gör också konstrotting väldigt bekvämt då du slipper skydda möblerna mot sol och hårt väder så fort du inte ska använda dem.