Om Sidan

Utemöbler.net är en webbplats som är relativt nystartad och helt inriktad på utemöbler för trädgårdar och balkonger. Till en början kommer vi skriva artiklar och starta sektioner för olika typer av utemöbler. Du som besökare kan läsa om dem och få tips på var du kan köpa dessa produkter online.

Med tiden ska dock utemöbler.net växa ifrån detta till en större och mer välutvecklad webbplats där målet är att på bästa sätt hjälpa dig att hitta rätt utemöbler efter dina behov. Genom att samla möbler från flera olika återförsäljare och ge dig möjligheten att filtrera och leta på ett enda ställe, så kommer det underlätta för dig som är på jakt efter trädgårdsmöbler och tillbehör.

Samarbeten och Partners

Vi har några samarbetspartners och länkpartners som du kan hitta här.

Hemsida med WordPress

Denna hemsida är utvecklad av FeWorks (http://feworks.se), en webbyrå etablerad i regionen Lund och Malmö. Hemsidan använder sig av det enkla men samtidigt kraftfulla verktyget WordPress vilket även är det CMS som används på flest hemsidor på hela Internet.

WordPress gör det enkelt för Utemöbler.net att administrera och hantera innehållet på hemsidan utan att behöva ha någon djupare kunskap eller utbildning för att vara webmaster.